KS Studio, White Rock, BC
1,300 SF

  A salon that feels like a gentle and drifting breeze...

Located in Whiterock, a seaside resort, this studio gives off a relaxing vibe with its simple but soothing decor that feels like a gentle, drifting breeze. A wall of plants adds an organic element to the space, bringing a sense of well-being and healing to visitors.

 

The texture of the salon chairs corresponds with the texture of the wall, providing a seamless design. Each chair faces majestic, rectangular mirrors that are complemented with antique brass lights on either side.  The geometric elements and the texture of floors add a modern flair to the studio. 

 

All of these elements display a clean and minimalist Scandinavian style.    

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Living Wall for people who loves to have plants inside the room. Suitable to place in living room, kitchen, patios or even in the bedroom and bathroom.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Salon reception counter with vintage decors.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

View of the Salon's reception, waiting area and the individual working space.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Styling station designed by Linhan Design in Scandinavian Style.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

The shampoo and backwash area where containers are neatly organized a shelving and built-in cabinets.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Waiting area with Living wall located at entry.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Another view of the Reception counter of the salon.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

A Scandinavian way of shelving. Minimalist style but very elegant.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

Another view of the shampoo/ backwash area with vertical wood partition.

KS Studio, White Rock, BC
KS Studio, White Rock, BC

The view of the salon with the styling area.

Project Walk Through Video