Kungfu Tea, Vancouver, BC
1,380 SF

Crouching Tiger, Hidden Dragon

 

A bubble tea shop integrates a classic scene from a well-known Chinese action movie into its interior design, recreating the dynamics of the fighting scene in the bamboo forest.

 

Seamlessly, the bamboo-like finish fuses with the ceiling, wall, and flooring, bringing to life the ambiance of the scene. Coupled with traditional benches, the wood partition features bamboo-like finish joints designed to spice up a corner of the tea shop.

 

Ink painting wallpaper represents the dynamic motion of the fighting in the movie, bringing a whimsical touch to tea drinking Kung Fu style.

 

Wood Floor Finish and Ceiling
Wood Floor Finish and Ceiling
Picture Wall in Restaurant
Picture Wall in Restaurant
Service Counter with Ceiling Design
Service Counter with Ceiling Design
Waiting Area
Waiting Area
Modern restaurant design
Modern restaurant design
Black mid- Century Armless Chairs
Black mid- Century Armless Chairs
Accent wall decors
Accent wall decors
IMG_2648
IMG_2648

Before & After Renovation